rayyan's 08

By: nuh ar rayyan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Jun-2009 04:54 Email | Share | | Bookmark
sekitar majlis perkahwinan adik adik ipar ku..

majlis di adakan di bentong, umah mertua syikin. majlis meraikan 2 orang mempelai..adik laki and adik pompuan..buat dua org serentak..jimat masa,tenaga n wang..jimat segala2 nye..

so on that day, hubby syikin in-charge utk lauk main table (meja pengantin). n mlm sblm majlis berlangsung,kami stayed-up nk siap kan all desserts..nk buat nye mudah,tp nk garnishing dia tu yg renyah..u alls tgk la hasil nye yer..

tapi utk entry kali ni,syikin combine smua picas wedding yg belah Kuantan (biras ku) and also belah bentong..

byk gak picas yg berjaya di snap..n tak lupa jugak..gambaq my rayyan..mana2 mesti mama dia nk selit gak gambaq anak teruna tu..hehehe















Wednesday, 20-May-2009 08:31 Email | Share | | Bookmark
lala for the dinner

mm..last week,tetiba rsa teringin btui nk makan siput lala..lalalla alllaaaa..so pegi la cri kat tesco..mmg rezeki agak nye..lala punya la banyah kt situ..membukit..so apa lagi..ceduk ceduk msuk plastik..rsa mcm byk sgt dh amik..rupa nye tak sampai sekilo..tp rsa nye cukup la utk kami berdua je nk mkn..rayyan?? dia mkn puree je..n susu..
lala tggu besar skit,bru i introduce dekat dia..

so,mlm tu,lala goreng cili n sayur bayam kegemaran ku la utk dinner kami..
mkn tak igt dunia dh..hahhaha





Friday, 15-May-2009 10:22 Email | Share | | Bookmark
jeng jeng jeng!!!

buat pertama kali nye..ni habaq mai kat smua..hahah!!mcm apa ja..syikin arini ala2 sya budak bru belajar,kalu salah tlg tunjuk kan..
so blajaq punya blajaq..akhirnya..kini pasti..heheh..dh blh la buat grand2 skit FP ku ni..

macih la cik aida ku sayang..kalu tak psl hang..smp bila2 pun FP aku tahap kuno..

so,bila dh first time buat benda baru ni..korang tgk la ye..gambaq2 lama yg penah paste dlm ni pun,i paste again..(dh kata bru blajar..)

so,saksi kan lah..












i think thats enough for today..esok esok plak syikin update lg..
hahahah!!!

selamat ber weekend..


Thursday, 14-May-2009 07:57 Email | Share | | Bookmark
makan kenduri di simpang empat,pulau pinang

 
 
 
View all 6 photos...
citer nye ..kul 1 am, me,hubby n rayyan bertolak dr KL ke parit buntar (umah mak sedara ku).syukur alhamdulillah,journey cuma amik 3 jam,dh sampai..tak tau la berapa hubby ku speed..pasai nye,spjg jalan,"tertido" dgn rayyan. rayyan nyenyak sungguh dlm car seat dia..jeles kami tgk..

tp picas kali ni bukan nk citer psl tido, syikin nk citer psl wedding my cousin..n semesti nye la,kenduri kawin,smua pun sama..so tak yah la citer byk..jom layan..hahaha!!!



Sunday, 15-Mar-2009 04:10 Email | Share | | Bookmark
picnic d batu 7,bentong

activity kali ni,lps 2 mggu berturut2 g kenduri kawin je..so this time we plan dr a week ago nk g piknik siap nk buat BBQ lg..smua nye gara2 plan n idea bakal adik ipaq la ni..so,bincang2 ok..set..jadi plan tu..
so mlm tu,pakat sibuk la nk perap ayam la..buat sambal nasi lemak la..
coz menu kami hari tu adalah..

nasi lemak n sambal ikan bilis
ayam bbq
air sirap oren
buah pisang 2 ikat
n junk food..

best gak piknik mcm ni..dh lama btui tak g berkelah n berBBQ.dah la tempat yg we all pegi ni takde org langsung..rasa mcm utan tu kami yg punya...best siot..
tapi kali ni,rayyan tinggal dgn nenek n atok d umah..nenek tlh mengasuh le..psl kami nk masuk utan..so tempat tak berapa nak sesuai kalu bwak bb..tggu rayyan besar skit ,we all plan nk piknik skali lg mcm ni..

jadi nye papa n mama enjoy ourself dlu lor..


















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net